TV4 sänder Malmö Games 5 augusti

Malmö Games och TV4 har ingått ett samarbetsavtal vilket innebär att tävlingen kommer att visas direkt i huvudkanalen mellan 20.00 och 22.00 den 5 augusti. Det nystartade friidrottsevenemanget Malmö Games, som redan har fått klartecken från världens snabbaste man Usain Bolt och nyblivna rekordhållaren i stav Renaud Lavillenie, kommer redan att första året få en mycket bra tv­exponering i och med att den visas i TV4 på bästa möjliga sändningstid.

Malmö Games arbetar aktivt med att göra en tv­produktion anpassad för reklambaserade tv­kanaler så att tittarna inte kommer att missa några lopp, hopp, eller kast under reklamavbrotten.

“Vi är mycket glada över partnerskapet med TV4 och ser fram emot ett fruktsamt samarbete. TV4, Malmö Games och produktionsbolaget NCP kommer tillsammans förändra hur en friidrottstävling visas i en reklambaserad kanal”. säger Rajne Söderberg, tävlingsdirektör Malmö Games.

”Det är otroligt roligt att det nu blir ännu en friidrottsgala i världsklass i Sverige och förstås extra kul att vi på TV4 kan krydda en maffig friidrottssommar med Usain Bolt på svensk mark. Vi vet att friidrotten är väldigt populär bland våra tittare och Malmö Games ligger perfekt som uppladdning till EM­festen i Zürich veckan efter.” säger Fredrik Olofson, Sportchef TV4­gruppen.

 

För mer info vänligen kontakta:
Rajne Söderberg, Malmö Games 070­5935982
Fredrik Olofson, TV4 070­4245524