Malmö Games och Scandic inleder samarbete

Malmö Games första samarbetspartner är Scandic Hotell, de båda har ingått ett treårigt samarbetsavtal. Scandic får titeln ”Officiellt Hotell” och Scandic Triangeln i Malmö blir basen för olika möten, presskonferenser, nätverksträffar och naturligtvis officiellt hotell under Malmö Games den 19 augusti 2014.

”Vi uppskattar mycket att få Sveriges största hotellkedja som en långsiktig partner och officiellt hotell för Malmö Games”, säger Bengt Bendéus, ordförande i Stiftelsen Malmö Athletic International som arrangerar Malmö Games tillsammans med friidrottsklubben Malmö AI.

Helene Arvidsson, VD för Scandic Triangeln säger: ”Det skall bli spännande att ha Usain Bolt och alla andra friidrottsstjärnor här på Scandic. Vi kommer att ta väl hand om dem! Jag har själv friidrottat när jag var ung, och jag beundrar alla olika stjärnor som kommer hit från hela världen nästa år. Vilken fest det blir!”

Scandic Triangelns läge är perfekt med 3 minuters gångavstånd till och från tågen direkt till Kastrups flygplats och nära till Malmö Stadion.