Renaud Lavillenie tävlar på Malmö Games, 25 februari

Onsdag 3 september släpps biljetterna till Malmö Games den 25 februari på Ticnet och nu avslöjar arrangören den första världsstjärnan som kommer att tävla i Malmö Arena.

Mannen som slog Sergey Bubkas världsrekord i stavhopp, fransmannen Renaud Lavillenie har lämnat klartecken till att följa med Malmö Games i flytten till Malmö Arena och tävla den 25 februari 2015! Lavillenie satte den 15 februari i år nytt världsrekord med 6.16 m och han siktar nu på ännu högre höjder.

“Efter en del förhandsdiskussioner så bekräftade Renaud sitt deltagande i Malmö och det är glädjande att kunna presentera en av friidrottens största stjärnor.”, säger Rajne Söderberg, tävlingsdirektör för Malmö Games.

“Den 25 februari passar min planering fint och jag kommer att vara i bra form då Europeiska Inomhusmästerskapen avgörs en vecka senare. Jag ser fram emot att hoppa högt på Malmö Games i Malmö Arena.” säger Renaud Lavillenie.

“Malmö Games lägger ribban högt och jag är säker på att Renaud gör samma sak i Malmö Arena.”, säger Bengt Bendéus, ordförande och stiftare av Malmö Games.