Vinner MAI SM-gulden på 4×100 meter inför hemmapubliken?

Till helgen arrangeras stafett-SM på Malmö Stadion som blir den första större tävlingen sedan de nya banorna lades förra sommaren. Det blir en bra indikation på hur snabba de är inför det som komma skall den 18 augusti då världseliten kommer till Malmö Games.

Daniel Ståhl och Axel Härstedt möter OS-mästaren i diskus på Malmö Games

Fjolårets världsetta i diskus, Daniel Ståhl, är i riktigt bra form och har kastat över 68 meter i tre tävlingar den senaste månaden, senast i lördags då han vann i Halle på 68.07.

Så tar alla Kalvinknatet-löpare del av familjeerbjudandet till Malmö Games

MAI erbjuder deltagare i Kalvinknatet ett förmånligt familjepaket där Kalvinknatet-löparen och en anhörigs biljett är avgiftsfri under förutsättning att man köper minst en biljett för 95 kr eller max två för 190 kr.

100 dagar till Malmö Games

Det är nio år sedan det arrangerades en friidrottsgala på Malmö Stadion men fredagen den 18 augusti är det dags igen!

Utomhuspremiären av Malmö Games äger rum fem dagar efter VM i London vilket innebär att många aktiva åker direkt till Malmö.

Wayde van Niekerk kommer till Malmö Games

Van Niekerk vann VM-guld i Beijing 2015 och OS-titeln i Rio förra året på smått ofattbara 43.03 då han raderade ut Michael Johnsons 17 år gamla världsrekord på 43.18 från VM i Sevilla, ett av många som oslagbart betraktat rekord.